Navigation
Nyheder
Om AGF Masters
Intern Rekordliste
Facebookgruppe
Træningsprogram

DOM-K, Birkerød 2013
StævnerI den forgangne weekend drog 11 svømmere, 1 official og 1 spændt træner, fra AGF Masters til Birkerød for at deltage i DOM-K. Stævnet var det første mesterskab under den nye Masters træner, Morten Riemenschneider, og det var samtidig det første stævne for ham på den ”anden side” af bassinet. Derfor var det naturligvis også en spændt og forventningsfuld træner, der glædede sig meget til at opleve atmosfæren og niveauet ved et Masters-mesterskab.
Hverken stævnet som helhed, eller svømmernes præstationer skuffede. Stævnet var meget velafholdt, og svømmerne fra AGF Masters bidrog med stærke præstationer. Det glædede især træneren at se, at der blev kæmpet til det sidste og ydet maksimale indsatser hver gang svømmerne var i vandet.
Stævnet var fordelt over 2 afsnit lørdag, og 1 søndag. Allerede i første afsnit og første løb markerede AGF Masters sig med guld i gruppe B til Anne Dalgaard Farving i 50 fly, i tiden 30.97. En imponerende præstation, så relativt kort tid efter at være blevet mor. I samme løb svømmede Henrik Egekvist en flot 3. plads hjem i tiden 30.93. I lørdagens andet løb, 200 fri, blev det ligeledes til guld. Denne gang til Karina Amtkjær Christensen i gruppe C med tiden 2.39.80. Karina vandt foran klubkammeraten Michelle Kjærsgaard. I 100 IM vandt Lisbeth Holmbjerg Jensen en guldmedalje i gruppe G med tiden 1.45.04. Derudover leverede Helen Haas også en fin præstation i dette løb, og hun luftede muligheden for at prøve sig på den dobbelte distance i fremtiden. I det første afsnits sidste individuelle løb fordoblede Anne Dalgaard Farving sin medaljehøst og vandt således 50 fri i gruppe B i tiden 28.30. Dette ville holdets yngste deltager ikke stå tilbage for, og Rikke Birkel svømmede sig ligeledes til en flot 1. plads med tiden 29.12. Udover de medaljevindende løb blev der leveret mange andre flotte præstationer, og af disse vil træneren, Morten Riemenschneider gerne fremhæve de to holdkapper i 4x200 fri. Det var træneren der havde valgt at kaste to hold ud i den klassiske holdkap-disciplin 4x200 fri, og begge hold tog udfordringen med godt humør og leverede to gode indsatser. Dameholdet bestod af; Anne Dalgaard Farving, Michelle Kjærsgaard, Rita Hauge og Karina Amtkjær Christensen, mens herrernes holdkap bestod af; Henrik Egekvist, Michael Hermann, Jan Dalgaard Farving og Jon Kærsgaard. Det skal nævnes, at denne holdkap var Jon Kærsgaards 5. løb i træk i 1. afsnit.
2. afsnit var et kort afsnit for AGF Masters, og det var således kun Henrik Egekvist og Jon Kærsgaard der var i vandet i hhv. 200 IM og 800 fri. Der blev kæmpet for sagen fra begge herreres sider, men de var begge mærkede af et hårdt 1. afsnit.
Søndag morgen var stævnets 3. og sidste afsnit, og dette blev sat godt i gang med et brag af en holdkap i 4x50 HM mix. Der var i forvejen lagt op til en tæt dyst mellem STO og AGF Masters, og sidstnævnte trak sig da også sejrrigt ud af dette opgør på baggrund af stærke præstationer fra Karina Amtkjær Christensen, Jan Dalgaard Farving, Henrik Egekvist og Anne Dalgaard Farving. Desværre svømmede TRITON Ballerup fra samme gruppe en hurtigere tid i 1. heat, og AGF Masters måtte derfor nøjes med en 2. plads i dette løb. Herefter fulgte en flot individuel 3. plads til Jan Dalgaard Farving i 50 bryst i tiden 37.71. En rigtig fin præstation, og Jan fik testet sin nye teknik af i brystsvømning. Her på 2. dagen fik Lisbeth Holmbjerg Jensen fordoblet sin guldhøst i gruppe G i 100 butterfly. Til at slutte stævnet af med, havde træneren Morten Riemenschneider, sat en hurtig holdkap i damernes 4x50 fri, og med en estimeret tid på 2.00 håbede han på en tid under de magiske 2 minutter. Holdet bestående af Rikke Birkel, Rita Hauge, Karina Amtkjær Christensen og Anne Dalgaard Farving skuffede ikke, og vandt løbet i den flotte tid 1.59.05.
Alt i alt var det et rigtig godt stævne for AGF Masters, og holdets træner var meget tilfreds med stævnets forløb. Nu ser holdet frem mod de danske mesterskaber på langbane i Holstebro, og Morten Riemenschneider håber på at kunne sende endnu flere deltagere fra AGF Masters afsted for at markere sig.
Derudover skal lyde en stor tak til Louise Fiskaali Gammelmark for at tage med som official til hele stævnet.
/ Morten R.Louise Friis d. marts 14 2013 11:30:46 · 7 Kommentar(er) · 478 Fremvisninger · Udskriv
Ny træner på AGF Masters
NyhederDer er fundet en ny og meget kompetent træner til at overtage AGF Masters da Louise Fiskaali Gammelmark, efter 2 års trænergerning har valgt at stoppe på grund af tidsmangel.

Den nye træner er Morten Reimenschnieder.


Morten kommer fra Silkeborg.
Han er tidligere konkurence svømmer, og studere lige nu på 3. semester på idræt.
Morten har været assisterende træner for Silkeborgs 2 hold.
Morten er 23 år gammel, så nogle at de yngre på holdet kender ham nok fra svømmestævner.
Morten kommer med rigtigt gode anbefalinger fra vores nye cheftræner i AGF, Bjørn Sørensen, der kender Morten fra sin tid som træner i SIlkeborg.

Da Morten ikke kan være på kanten om søndagen, vil Henrik Hartmeier være på kanten, indtil der er fundet en permanent løsning.

Morten har første dag på kanten tirsdag d. 2/10.
Louise Friis d. september 25 2012 16:17:46 · 5 Kommentar(er) · 752 Fremvisninger · Udskriv
Resultater fra AGF-ASS teststævne efteråret 2011
StævnerAGF og ASS satte hinanden stævne en tirsdag aften i slutningen af november måned. Det var et teststævne foranlediget på grund af aflysningen af dette års vest mesterskab for masters.
Teststævnet der blev afholdt på Århus svømmestadion, blev et stævne hvor svømmere fra AGF masters og ASS masters kunne deltage i de fire 50metre, 100cr og 100im, samt et heat med svømmernes egne ønsker til distancer. Her blev svømmet 400cr samt 400im.
Stævnet strakte sig over 1 time og vi måtte desværre lade holdkapperne udgå, pga. manglende bassintid, tilgengæld sluttede alle svømmere af med en øl eller vand på kanten.
Det var et rigtigt mastersstævne hvor de seriøse konkurrencer i vandet, blev krydret med hygge på kanten.

[Resultatliste]
Louise Friis d. december 17 2011 11:29:25 · 5 Kommentar(er) · 1163 Fremvisninger · Udskriv
Flotte resultater af AGF Masters til nordiske open masters
Stævner
18 svømmere fra AGF Masters rejste til nordiske open masters i Bellahøj. Holdets træner (Louise Fiskaali Gammelmark) havde store forventninger til holdet. Det var det stærkeste hold AGF masters nogen sinde havde sendt til et stort internationalt stævne. Louise udtalte inden stævnet, at hun regnede med 6 top 3 placeringer.
8 af svømmerne skulle allerede i ilden første dag. Det blev til 2 guld medaljer. Louise Fiskaali Gammelmark vandt 50 fly for gruppe B i tiden 32,37. I 200 fri vandt Anne Dalgaard (dansk rekord) i tiden 2.13,91 også i gruppe B.
Efter en veloverstået første dag, kørte holdet ud i en lejet spejderhytte, hvor der blev serveret pizza. Stemningen var god og holdet sad og hyggede sig med rødvin, øl og vand mens Louise gennemgik næste dags program og hvem der skulle svømme de forskellige holdkapper.
Lørdagen blev der virkelig svømmet stærkt over hele linjen og det blev igen til flotte resultater af AGF masters. De fire stærke piger (Louise Fiskaali Gammelmark, Anne Dalgaard, Anette Als og Rita Hauge) svømmede en super tid på 4*50 fri i ny klubrekord gruppe B i tiden 1.58,83 som gav en flot 3. Plads. Henrik Egekvist blev nr. 3 i 100 fly for gruppe D i tiden 1.07,76. På samme distance vandt Louise Fiskaali Gammelmark guld i tiden 1.13,08 for gruppe B. Henrik Hartmeier satte klubrekord i 50 bryst i tiden 34,47 for gruppe D – det rakte til en 3. Plads. 2. Stævne afsnit sluttede Anne Dalgaard af med at vinde 100 medley i ny klubrekord 1.09,88 for gruppe B.
Efter en god pause på 2 timer, hvor holdet var samlet ude på plænen for at spise frokost og samle nye kræfter til sidste stævneafsnit, skulle vores herrer i gruppe E svømme 4*50 medley og de blev flot 2 er i ny klubrekord. De fire herrer Henrik Egekvist, Peter Faunø, Jahn Ruud og Søren Winther Larsen svømmede i tiden 2.20,12. Det blev også til en 2. Plads for pigerne i gruppe B. Louise Fiskaali Gammelmark, Anette Als, Anne Dalgaard og Rita Hauge svømmede en tid på 2.16,07 i ny klubrekord og i 4*50 medley. AGF masters stillede også op i 4*50 medley mix og det blev til en 3. Plads i tiden 2.03,53 – de fire var Kristian Voldsgaard, Henrik Hartmeier, Louise Fiskaali Gammelmark og Anne Dalgaard. I 50 fri vandt Anne Dalgaard i tiden 28,15 hvilken var ny klubrekord, som dog blev slået af hende selv i 4*50 fri mix hvor Anne svømmede først tur i tiden 28,09. De andre tre på holdet var Kristian Voldsgaard, Casper Storr og Louise Fiskaali Gammelmark. De fires samlede tid blev 1.49,00, som var ny klubrekord.
Så da stævnet var ovre, havde AGF Masters en meget stolt træner.
Louise Friis d. november 29 2011 16:20:33 · 10 Kommentar(er) · 2154 Fremvisninger · Udskriv
Silkeborg Open Water
Stævner

Lørdag den 6. august 2011 deltog Anne Dalgaard og Jan Farving i Silkeborg Open Water. De to svømmere var meget opsatte på at vise flaget for AGF masters. For Jan Farving var det hans debut som åben vand svømmer. Han stillede op på sprint distancen 1,5 km. Han kom flot ind som nr. fem i tiden 28 min og 8 sek. Flot tid eftersom hans kræfter var ved at slippe op og han havde store problemer med strømmen, men i mål kom han da.


Anne Dalgaard, som lige er skiftet til AGF masters fra USG, er erfaren åben vand svømmer. Hun har både været på det danske landshold i en dyst mod Sverige og vundet rigtig mange åben vand stævner. Her kan nævnes Randers Open Water, nr. 2 i Christiansborg rundt og med en sejr i Silkeborg Open Water 2007. Anne havde noget at revanchere fra sidste års Silkeborg Open Water, da hun måtte udgå pga. rygsmerter. I år vandt hun en klar sejr i 2,5 km distancen, med over 3 min ned til den næste pige. Hun svømmede i tiden 34 min og 51 sek.
Louise Friis d. september 12 2011 15:43:12 · 14 Kommentar(er) · 3376 Fremvisninger · Udskriv
Nordiske Masters Mesterskaber d. 30.09-01.10
StævnerLøbsrækkefølgen til de Nordiske Masters Mesterskaber kan ses her:

Nordiske Masters

Begynd allerede nu at overveje hvilke løb du ønsker at svømme.
Louise Friis d. august 14 2011 17:22:52 · 6 Kommentar(er) · 1386 Fremvisninger · Udskriv
Efterssæsonen 2011
NyhederHusk: efterårssæsonen 2011 starter tirsdag d. 16. august kl. 19.30.Til de der har savnet saunaen: så er de nye omklædningsrum taget i brug, så der er atter sauna.

Vel mødt
Louise
Louise Friis d. juli 29 2011 08:14:25 · 3 Kommentar(er) · 2694 Fremvisninger · Udskriv
ASS Open 2011
StævnerMembers of AGF Masters joined friends and rivals of the ASS Masters for their annual competition and fest. The evening began and ended with relays, where members of AGF, ASS and TRI competed on mixed teams, swimming against their usual team-mates. This added a competitive edge in the relay races, no doubt helped by the offer chocolates for the winners! During the rest of the meet, swimmers competed in a number of individual events, including 50 and 100 freestyle, 50 back, 50 fly, 50 breast and 200 IM. Good times were posted, and the atmosphere was great.

After the sporting exertions, came festing exertions. This included a delicious two course meal made by some of the ASS club members. A Brideshead-inspired DJ kept the music going, and new friendships were forged amid the conversation and laughter. Undoubtedly, the ever popular free bar led to a tough Saturday morning for some!

Many thanks to ASS for arranging such a fun event. And of course, to Louise for her support, through certain 'equipment failures' and her time keeping, also for managing to herd us to the right lanes at the right times.

If you missed it this year, it's worth looking out for next year's dates. A good night out.
Louise Friis d. juni 06 2011 16:53:30 · 21 Kommentar(er) · 2041 Fremvisninger · Udskriv
Danish Open Masters Langbane på Aarhus Svømmestadion
NyhederLørdag d. 7. maj blev der afviklet Danish Open Masters (langbane) på Aarhus Svømmestadion. Der var stor deltagelse fra AGF, og der blev høstet en hel del medaljer, ligesom vi heller ikke var blege for at snuppe indtil flere danske og nordiske rekorder.

Det var i det hele taget et stævne hvor der blev sat utallige rekorder af de ca. 140 deltagere fra hele landet - heriblandt også en verdensrekord på 1500m fri sat af en 70-årig!

Af rekorderne fra AGF, kan vi bl.a. nævne:

■AGF under tidligere nordisk rekord i 4*200fri mix i Gruppe C (men desværre slået af USG)
■Dansk rekord til Lisbeth i 400m individuel medley og 200m fly
■Dansk rekord i 4*200m fri for herrer i gruppe B
Godt gået GF!

[Resultatliste]


Louise Friis d. maj 10 2011 16:13:28 · 3 Kommentar(er) · 1538 Fremvisninger · Udskriv
AGF OPEN 2010
StævnerAGF OPEN 2010
Fredag aften, d. 17.09. kl. 18 startede opvarmningen til dette års AGF OPEN, der i år havde deltagende svømmere fra Silkeborg, Holstebro, Odense og AGF. Første heat blev sendt i vandet ca. kl. 18.20 og de sidste svømmere var færdige med at svømme og få taget holdfotos ca. 19.45. Det blev til et stævne hvor svømmerne præsterede fornuftige tider, prikken over i'et var, da hjemmeholdets mix-holdkap slog de "gamle" drenge fra Holstebro i im-holdkappen.
Tak for et godt stævne til alle der deltog.

Resultatliste
[html]
[txt]

Foto: [Søren Gammelmark]
Louise Friis d. september 21 2010 10:23:25 · 1 Kommentar(er) · 1969 Fremvisninger · Udskriv
World Masters i Göteborg
StævnerAGF Masters har tidligere på måneden deltaget ved VM for Masters i Göteborg med 8 svømmere samt holdleder:
Jan Farving, Henrik Egekvist, Line Ekander, Jesper Kousholt, Kristian Nissen, Thomas Sønderskov, Frank Mehnert og Heidi Christensen.

Alle deltagere fra AGF Masters havde et hyggeligt stævne, og fik sammen med yndlingskonkurrenterne fra ASS nydt de lokale sporvogne, Liseberg og den medbragte rødvin.

Der blev svømmet stærkt både indendørs i Valhalla Arena og udendørs på Lundby Svømmestadion, hvor der alle dage var parallelle svømmesessioner – ét bassin til herrerne og ét til damerne.
Der blev svømmet en del gode tider og lavet personlige forbedringer - men desværre ingen medaljer denne gang til AGF Masters.

Træner Jan Farving og holdleder Helen Haas pendlede mellem de to svømmesteder, og sikrede gode betingelser for alle AGF svømmere. Stor ros til dem!

Vores gæstesvømmer før sommerferien, Kamil Kasprowicz, verdens hurtigste mandlige mastersvømmer nogensinde i 200 m ryg og 200 m medley, stillede op for Hannover i Tyskland, men blev set til stævnet i vores AGF trøje. Vi er stolte, og håber han kommer tilbage og træner med til efteråret.

AGF Masters har ikke tidligere haft tradition for Open Water, men Frank Mehnert har måske startet en ny trend her med sine 3000m Open Water i Göteborg?

Vi ser nu frem til det kommende EM i Ukraine i september 2011 og VM i Italien i juni 2012.
Louise Friis d. september 10 2010 15:14:42 · 1 Kommentar(er) · 1417 Fremvisninger · Udskriv
Side 1 af 5 1 2 3 4 > >>
Træningstider
Århus Svømmestadion

Tirsdag:
Styrketræ. 18:30 - 19:15
Svømning 19:30 - 21:00

Torsdag:
Styrketræ. 18:30 - 19:15
Svømning 19:30 - 21:00

Søndag:
Svømning 09:00 - 11:00
Styrketræ. 11:15 - 12:00
Indlogning
Brugernavn

KodeordEr du ikke registreret bruger endnu?
Klik her for at blive det.

Har du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.


502,119 Unikke besøg